• Shqip
  • English

Bitter


Pije alkoolike me bazë të ekstrakteve të bimëve të ndryshme aromatike dhe mjekësore.

Ka shije të hidhur. Bitter është pije bazë e disa koktejleve të ndryshëm. Konsumohet e pa holluar si dixhestiv, ose me shtesë akulli si aperitiv.

Grada alkolike (% Vol): 25
Formatet e shisheve (Lit): 0.7

Shumllojshmëri dhe kualitet i garantuar

Aquila Liquori garanton cilësinë me produkte të certifikuara!