• Shqip
  • English

Fernet Liburn


Është një pije alkoolike e hidhur tipike e vendit.

Fërnet Liburn është një produkt tipik i kësaj kantine. Përmban ekstrakte alkoolike të shumë bimëve mjekësore aromatike. Mund të përmendim Genciana Lutea, Rabarbaro Tibetit, Aloe di Capo, Iris, Menta piperita etj.

Përgatitja e ekstrakteve alkoolike nga bimë të ndryshme bëhet në kantinë në ekstraktorë tipikë, sipas një proçesi teknologjik të veçantë e unikal në tregun e produkteve alkoolike në vend. Fërnet Liburn vjetërohet jo më pak se një vit në fuçi lisi Franceze.

Grada alkolike (% Vol): 40
Formatet e shisheve (Lit): 0.5, 0.7, 1.5

Shumllojshmëri dhe kualitet i garantuar

Aquila Liquori garanton cilësinë me produkte të certifikuara!