• Shqip
  • English

Kremra Fruti


Janë likere të cilësisë të lartë qe përmbajnë krem qumështi, proteina qumështi, glukozë, aroma natyrale të frutave të ndryshme.

Kantina Aquila Liquori tregton 10 lloje të ndryshme likeri me bazë krem qumështi.

Likeri ka fuqi të lartë energjike. Konsumohet e pa holluar ose me akull.

Grada alkolike (% Vol): 17
Formatet e shisheve (Lit): 0.5

Shumllojshmëri dhe kualitet i garantuar

Aquila Liquori garanton cilësinë me produkte të certifikuara!