• Shqip
  • English

Bum Bum Rum


Bum Bum Rum është një produkt unikal në tregun e pijeve alkoolike në vend. Produkti ka pëmbajtje të lartë energjike. Përdoret si ingredient i shtuar në ëmbëlsira dhe akullore. Cokollatë e zezë premium, krem qumështi i freskët dhe aroma e lajthisë e bën Bum Bum Rum-in një pije të preferuar në tregun shqipëtar. Rekomandohet të konsumohet në stinën e dimrit.Konsumohet e pa holluar.

Grada alkolike (% Vol): 17
Formatet e shisheve (Lit): 0.5

Shumllojshmëri dhe kualitet i garantuar

Aquila Liquori garanton cilësinë me produkte të certifikuara!