• Shqip
  • English

Ponc Portokalli


Liker alkoolik i ëmbël. Baza e këtij likeri është përmbajtja e ekstrakteve alkoolike të lëkurave të portokallit.Produkti është transparent falë një përpunimi të veçantë që i bëhet ekstrakteve për deterpenizimin e tyre. Ponc Portokalli mund të përdoret për përgatitjen e disa koktejleve të ndryshëm. Konsumohet e pa holluar ose me shtesë akulli.

Grada alkolike (% Vol): 38
Formatet e shisheve (Lit): 05, 0.7, 1.5

Shumllojshmëri dhe kualitet i garantuar

Aquila Liquori garanton cilësinë me produkte të certifikuara!