• Shqip
  • English

El Chicco Kafe


Liker special i kësaj kantine. Proçesi i prodhimit është unikal. Për prodhimin e këtij likeri përdoret kafe Kolumbiane. Ekstraktimi i kafesë të pjekur dhe të bluar bëhet në ekstraktorë inoksi të veçantë. El Chicco Kafe është një liker me efekte stimuluese si rezultat i përmbajtjes të kafeinës natyrore nga bima e kafesë. Konsumohet e pa holluar ose shoqërohet me akull.

Grada alkolike (% Vol): 28
Formatet e shisheve (Lit): 0.7

Shumllojshmëri dhe kualitet i garantuar

Aquila Liquori garanton cilësinë me produkte të certifikuara!