• Shqip
  • English

Cremis


Cremis është një prodhim unikal në tregun Ballkanas, i cili përftohet nga miksimi i whisky-t me krem të bërë nga qumësht i freskët. Përmban krem qumështi, proteina qumështi, glukozë etj. Alkooli i përdorur është whisky 3 vjeçar i prodhuar nga kjo Kantinë. Produkti ka fuqi të lartë energjike. Konsumohet e pa holluar ose me akull.

Grada alkolike (% Vol): 17
Formatet e shisheve (Lit): 0.7

Shumllojshmëri dhe kualitet i garantuar

Aquila Liquori garanton cilësinë me produkte të certifikuara!