• Shqip
  • English

Cherry


Cherry është një liker i ëmbël. Baza e këtij likeri janë ekstraktet alkoolike të vishnjeve dhe të bërthamave të bajameve të hidhura. Përmban edhe ekstrakte të bimëve të ndryshme aromatike. Mund të përmendim kanella, karafili, koriandri, arra e Indit. Pija mund të konsumohet e pa holluar ose me shtesë akulli.

Grada alkolike (% Vol): 28
Formatet e shisheve (Lit): 0.5

Shumllojshmëri dhe kualitet i garantuar

Aquila Liquori garanton cilësinë me produkte të certifikuara!