• Shqip
  • English

Amaretto


Liker tipik Italian me bazë të ekstrakteve të bimëve të ndryshme aromatike, të bajameve të hidhura, të kajsisë etj. Përdoret gjerësisht në përgatitjen e koktejleve të ndryshëm. Konsumohet e pa holluar ose shoqërohet me akull.

Grada alkolike (% Vol): 28
Formatet e shisheve (Lit): 0.7

Shumllojshmëri dhe kualitet i garantuar

Aquila Liquori garanton cilësinë me produkte të certifikuara!